☰  MENU

Waarden

Kwaliteitsbewaking

Op het vlak van kwaliteit doen wij geen consessies. Dit vertaalt zich zowel in de keuze van onze medewerkers, als van de grondstoffen waarmee wij werken. Voor onze klanten gaan we steeds ‘the extra mile’, vanaf het onthaal aan onze receptie, tijdens de ontwikkeling van de producten, over de opvolging van uw dossiers tot en met de facturatiedienst.

Duurzaamheid

Geen duurzaam ondernemerschap zonder innovatie. Wij zijn constant op zoek naar vernieuwende productieprocessen die de impact op mens en milieu minimaliseren. Muylle Facon is ISO gecertifieerd, we hebben zowel een ISO9001 (kwaliteitsmanagement) als ISO14001 (milieumanagement) certificaat.

Mensen

Research, product development en de optimalisatie van productieprocessen, vormen een dagelijkse uitdaging voor onze specialisten en de mensen in de productie. We zijn ons heel erg bewust van hun talenten, en vinden het belangrijk dat ze die ten volle kunnen benutten. Binnen ons bedrijf wordt een kader geschept waarbinnen ze zich kunnen blijven ontplooien.

Onze roots

Muylle Facon is een West-Vlaams bedrijf dat opgericht werd in 1906. Hoewel we ondertussen een internationaal klantenbestand opgebouwd hebben, blijven we trouw aan onze roots. De ontwikkeling en productie gebeurt nog steeds in Izegem, en daar zijn we trots op.

Teamwork

We zijn teamplayers. Onze ontwikkelaars werken zowel samen met de interne productieafdeling als met de medewerkers van de klant, in nauw overleg en met respect. Het zijn deze sterke teams aan beide kanten van de lijn die ervoor zorgen dat we uitmuntende resultaten blijven behalen.

Respect voor internationale waarden

Muylle Facon exporteert momenteel naar 75 landen. We vinden het belangrijk om over de grenzen heen oplossingen te brengen die conform zijn aan de vraag vanuit een specifieke markt. Dit alles met een respectvolle opstelling ten opzichte van de lokale waarden en culturele eigenheden.