☰  MENU

Surface Technology

We bieden de spelers binnen de bouwsector oplossingen aan voor de behandeling van bijna alle types van oppervlaktes. Hiervoor houden wij constant de vinger aan de pols van de nieuwste technologische ontwikkelingen of ontwikkelen wij zelf kwalitatieve innovaties, die wij na grondige evaluatie implementeren in ons productieproces.

Muylle-Facon: your partner in chemical solutions!

Met onze producten en diensten bieden wij geavanceerde oplossingen voor de bouwchemische sector. We zijn trots op onze pioniersrol, waarbij we samen met onze klanten de toekomst creëren. Hiervoor combineren wij het beste van traditionele en innovatieve technieken. Omdat het onze taak is om intensief te researchen naar wat voor onze klant de optimale oplossing is, denken wij ook graag ‘out of the box’: talent en vakmanschap zijn misschien wel onze belangrijkste ‘grondstoffen’!

Producten voor uw specifieke doelgroep: tailor-made.

We streven ernaar de meest geschikte producten te ontwikkelen voor uw doelgroep. Daarvoor stellen we ons getalenteerd laboteam volledig ter beschikking voor de ontwikkeling van uw innovatie. Ook als u een “me-too” product op de markt wenst te brengen omdat dit in uw productstrategie past, gaan wij tot het uiterste om er toch een onderscheidende meerwaarde aan mee te geven.